Mijn TweedehandsBedrijfsAuto.NL
Registreer uw autobedrijf

Disclaimer 2019

Disclaimer Gebruikte Auto.NL 2019

Ondanks de zorg en aandacht die wij besteden aan de inhoud van GebruikteAuto.NL, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de inhoud. Opvattingen en standpunten, geuit in de artikelen, advertenties en mededelingen op de pagina’s van GebruikteAuto.NL zijn voor rekening van de auteur(s). De redactie, de webmaster, de internetprovider of GebruikteAuto.NL kunnen hiervoor niet verantwoordelijk gehouden worden of hiervoor aansprakelijk gesteld worden.

Wij gaan er vanuit dat de adverteerders de juiste informatie geven. Hier kunnen we echter niet voor instaan. We geven geen garantie dat de verstrekte informatie correct is omdat deze niet door ons gecontroleerd wordt. We moeten dan ook elke aansprakelijkheid uitsluiten die voortvloeit uit het gebruik van of de informatie op GebruikteAuto.nl. Wij kunnen namelijk niet garant staan voor onze adverteerders. Met het oog hierop raden wij u aan onafhankelijke inlichtingen in te winnen en/of onderzoek te doen naar de via GebruikteAuto.nl verkregen informatie.

Door onvoorziene omstandigheden of onderhoud kan het gebeuren dat GebruikteAuto.NL enige tijd offline is. Dit gebeurd met elke website en is geen reden voor terugbetaling van advertentiekosten en/of claims vanwege gederfde inkomsten.

Hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

© 2019 GebruikteAuto.NL - Alle rechten voorbehouden

gebruikteauto.NL
  Neem telefonisch contact op met TweedehandsBedrijfsAuto.NL: 0597-857788
  WhatsApp met TweedehandsBedrijfsAuto.NL: 06-50500497
  Stuur een E-mailbericht naar info@gebruikteauto.nl
  Aanmelden en adverteren autobedrijf!